Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2010 15:40 - Алексей Петров изнудва Борис Велчев с компромати от гей оргии
Автор: svet80 Категория: Политика   
Прочетен: 5604 Коментари: 4 Гласове:
2



 Задържаният Алексей Петров „държал” главния прокурор Борис Велчев с гей компромати и го изнудвал години наред. Това разкри специално за сайта razkritia.com доверен източник от политическите среди. Той разказа как Трактора имал снимки на Борис Велчев, Сергей Станишев и Яне Янев от оргии, които си организирали на гръцки остров. По думите на източника ни нямало и капка съмнение за хомосексуалната ориентация на тримата. Петров ги държал в ръцете си и заплашвал да ги разобличи, ако не действали по свирката му. 

Това обяснява и странното поведение на главния прокурор Велчев, след като Алексей Петров бе задържан. Велчев започна да защитава бившата барета и обратно на твърденията на МВР, той заяви, че няма данни „агентът под прикритие” да е бил замесен в групата за отвличания. Ясно е, че щом главният прокурор на България тръгне да оправдава Алексей, никой никога няма да докаже вината му. И в това няма нищо учудващо – Велчев е длъжник на Трактора заради снимките, които пази Петров в „ръкава си”. Те не само ще  сринат репутацията, но и семейството му, и съпругата, която не подозира. Главният прокурор ще го защитава до дупка, за да спаси и собствения си задник (в преносен и пряк смисъл). Петров пък добре си е вързал гащите със съюзници в лицето на Борис Велчев, Сергей Станишев и Яне Янев.

В страха си да не бъде разобличен като хомосексуалист, Велчев стигна дотам, че дори похвали дейността на Алексей Петров и каза, че докато са работили заедно по различни акции, е останал доволен от бившата барета. Обвинител номер едно навремето дори се застъпил за Петров и застанал зад оставането му в ДАНС.

С гейовете Яне и Станишев пъзелът се подрежда

Мозайката се подрежда и с компроматите срещу бившия премиер СергейСтанишев и лидера на РЗС Яне Янев. Едва ли у някого останаха съмнения за сексуалната ориентация на тези двамата. Още преди време се заговори из медиите, че Алексей Петров държи Станишев с гей компромати. Оказва се, че такива има и срещу Яне, който също е бил на „острова на греха”. Неслучайно лидерът на РЗС сега също се явява един от върлите защитници на Алексей. По повод операция „Октопод” Янев каза, че всичко било „циркаджийска акция”, която целяла да покаже мускулите на Цветанов.

Опасната връзка между Яне и Петров се подсказва и от данните, с които разполагаше лидерът на РЗС. Той бе обявен за глашатай на ДАНС, като разкриваше пред медиите секретна информация, и никой не знаеше откъде разполага с такава. Всеобща тайна е, че Яне е продукт на Алексей Петров, както и че той и „Наглите” спонсорираха РЗС. Припомняме, че в момента ДАНС разследва връзката на Антон Петров-Хамстера с Янев, след като се заговори, че Хамстера е купувал гласове за РЗС в Сливенско и Старозагорско.

Като шеф на парламентарната комисия за борба с корупцията Янев е вършил не една и две услуги на боса си в сянка. По време на парламентарните избори братът на Алексей Петров дори се оказа в листата на РЗС в Ловеч. Шуробаджанащина или уреждане на гей сметки? Вие кажете.

И Станишев „щракнат” в оргия

Сега вече става ясно и защо Станишев е мълчал за далаверите на Алексей Петров в ДАНС. Неслучайно Румен Петков настоява лидерът на БСП да си подаде оставката, тъй като той е отговарял за Агенцията и случващото се в нея. Петров е имал компроматите срещу Станишев още преди създаването на ДАНС. Може дори да се каже, че Агенцията е създадена именно заради Алексей и за да се предпази от гей скандал бившият премиер. Бившата барета пък се хвалеше наляво-надясно с пикантната информация, която има срещу Станишев.

Може би от цялата тази засукана история трябва да поздравим Алексей Петров, който успя да надиграе всички, притежавайки точната информация за точните хора в точното време.  Дръж враговете си близо, а гейовете – още по-близо!
http://razkritia.com/алексей-петров-изнудва-борис-велчев-с/



Тагове:   гей,   оргии,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг

1. svet80 - Бойко смажи Сер-гей с гей компромати
12.02.2010 16:54
Ако бях на ББ щях да използвам гей компроматите и да разкарам Сер-гей от политиката за винаги ;)
цитирай
2. анонимен - Политиците взаимно си пазят пос...
15.02.2010 02:15
Политиците взаимно си пазят посраните задници. Гарван-гарвану...
цитирай
3. eltimir - Не е само това
15.02.2010 10:55
Помакът Алексей Петров държи също запис на убийството на Ахмед Емин. След този запис Цветанов трябва да обяснява защо Ахмед Доган е още на свобода, ами не е арестуван за убийство. Да, ама не може да го направи. Защото Доган от своя страна ще попита Цветанов защо държи за свой заместник един друг помак - Павлин Димитров, сътрудник на Доган в много мръсни дела. Доказан сътрудник на "Сивите Вълци", с доказано участие в терористични акции...
Та работата ще се окаже толкова дебела, та даже дебелият задник на бот Бойко няма да я понесе. За "бот" не съм се объркал. Бойко не е никакъв Бат, което си е една почетна дума, а най-обикновен бот. Каквито впрочем са всички наши политички.
цитирай
4. drsubev - д-р Събев
04.03.2010 21:08
Страхотен материал!Макар и късно да го прочитам-браво!Бих добавил,че все съм си мислел защо другарят Велчев ходи така брадясал.Значи нарочно се е правил на мачу.Да,ама очичките му,тези шаващи малки очички,доста са издаващи.Е,не е ли прекрасно на цялата ни бъркотия и сиромашия,накрая-шведска тройка!Щом няма дегенеративна хигиена в ръководството на една държава,тя не никаква държава,е казал Климов!Ами останалите дегенерати -хомо,би,лезби,орални,анални и прочие,кога най-сетне ще се израдваме да чуем именцата им?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: svet80
Категория: Политика
Прочетен: 1706076
Постинги: 36
Коментари: 746
Гласове: 497
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930