Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2014 20:35 - И 100% поскъпване на тока му е малко на българина? Защо?Автор: gikotev
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 751 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И 100% поскъпване на тока му е малко на българина? Защо?  
Ще се опитиам да ви припомня краткото житие-битие на една от основните персони от родната "политиика", която има ключова роля в довеждането на енергийния сектор до дереджето на което се намира - всеки момент да рухне и завлече цялата икономика и страна. А единственото спасение се намирало в нашите джобове! Става дума за екс-министъра на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков.
Фактите:

Помните ли началото на мандата на кабинета Борисов, с министър Трайков, през лятото на 2009-та г.? А спомняте ли си първата им далавера, която се опитаха да ни пробутат - пистата за Формула 1, край село Доброславци? Идеята им беше да източат 200 000 000 (двеста милиона) лева от бюджета, за отчуждаване на земите, върху които ще се "построи" бъдещата писта.

image

Въпреки че работата се размириса още в самото начало и накрая пропадна съвсем това не попречи на Борисов да командирова Трайков, за ваша сметка, до пистата Монца в Италия, за да разговаря с промотъра на Ф1 Барни Екълстоун. На снимката Трайков крачи с Румен Петков на път за кабинета на Екълстоун.

Министър Трайков: Моя отговорност е да защитя интересите на държавата


image

А спомняте ли си как откриваше ски-сезоните на Банско? Накичен, като коледна елха с реклами на ... частни компании?

image

А спомняте ли си трагедията и жертвите на прелелия азовир над село Бисер?

image

Дни след тази трагедия патрона Борисов командирова Трайков и заместника му Добрев да инспектират язовирните стени по цялата страна. Понеже те в хидроинженерството са на няколко нива над Ахмед Доган!!! А през това време нашите момченца да вземат да използват командировчицата, да си спомнят детството, което са им отнели, докато са ги подготвяли за бъдещи ръкоФодители.

image

Ето само един от многобройните "положителни" резултати от Трайково-Добревата инспекция на язовирите из страната - Мизия, август 2014 г.

image

Декември 2011 г., министър Трайков поздравява директора на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов (с превръзката, заради отрязаното му ухо по ганкстерски начин, все още не разкрито), за рекорд по електропроизводството.
Някои от вас ще решат, че това е добре за българската икономика. Но дали наистина е така?
1-во този рекорд беше постигнат в най-грубо нарушение на правилата за т.нар. "ядрена безопасност", като мощностите се надуваха без разрешение и установен регламент до над 105-106% от номиналната мощност. Това доведе до серия от аварийни спирания и на двата блока, за период от около две години. След направените разкрития в този блок ядрената мафия "сви платната" и нормализира натоварването на блоковете.
2-ро, през същия период разследващия сайт БиволЪ разкри далавера в нагласяването на търговете, за подажба на ток от АЕЦ-а (официално, тогава до около 40% от цялата продукция) на т.нар. "свободен пазар". (
"Енергийната мафия" си разпредели тока от АЕЦ "Козлудуй" до края на годината) Казано по-просто, свръх производството на ръба на ядрения риск не е отишло в бюджета, т.е. за благото на българите, а в покровителстваните от Борисов, Трайков и компания обръчи от фирми.

image

А спомняте ли си, че при моето завръщане в България, по покана на Трайков, през октомври 2010-та г., той ме обвини, че държавата била похарчила вече повече от 2 000 000 (два милиона) лева, за да ме опровергавала, по повод на разкритията ми за грабежи за милиарди. Три месеца по-късно получих официално обвинение, от кабинета на Борисов (вижте горната снимка), но ведомството на Трайков така и не пожела да освети тези харчове, макар да беше осъдено за това и от ВАС. Вместо това Трайков издаде противозаконна заповед, с която нареди на АЕЦ "Козлодуй" да заплати по 5 000 лева на петима "експерти" да разследват обвиненията ми към ... АЕЦ-а!!!! И ако тяхната работа доказваше нещо срещу мен дали вие сега щяхте да четете тези редове?
Имено заради тези безпрецедентни многомилионни обвинения по мой адрес аз вече ПЕТА година не получавам доходи за работата си да разкривам и доказвам престъпленията на енергийната/ядрената мафия. Ако започна да върша нещо друго, и в резултат започна да си плащам данъците ще стана съучастник в престъпление срещу самият себе си, а и срещу всички вас.
Трайчо Трайков това ВЪ-ОБ-ЩЕ НЕ ГО ИН-ТЕ-РЕ-СУ-ВА!!!

Май ми липсва само снимката от плажа в Катар? Ако някой има такава нека я изпрати. Ще я сложа и нея.

Преди два дни по НОВА ТВ, известна като телевизията на Бойко Борисов, се бил провел някакъв диспут между кандидат-депутати, за "изборите" след около месец. И кой спечелил народната любов, мислите? Да видим.

image

В компанията на Румен Гечев (икономически министър при Жан Виденов, сринал България до най-ниското дъно, за последните 25 години), Данчо Ментата (ДПС - наскоро агента на ДС Таско Ерменков го натопи за виновник, за част от исканото поскъпване на тока от следващия месец), Горанов (зам-финансов министър при Борисов и връзката на последния с Делян Пеевски) и още някай си.

image

Колата с която Трайков е пристигнал на седянката.

Ако го изберете пак той обещава да ви построи не една, а цели пет писти за всички възможни Формули, за да ви изпързаля всички до един! Да ви вдигне тока с 300%, да излее всички язовири ... и каквото "хубаво" още се сетите. А, да! Да ви рИформира. Защото вие сте едни такива, задръстени загубеняци, че въобще не я разбирате тази сложна българска "политика".

Г. К.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19824712
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930