Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2010 10:43 - Милицията ми идва на помощ
Автор: svet80 Категория: Политика   
Прочетен: 1740 Коментари: 0 Гласове:
3



http://eltimir.ucoz.ru/news/milicijata_mi_idva_na_pomoshh/2010-02-14-815

image

Чудя се как така точно Бойко Борисов, верен ученик на другаря Леонид Брежнев може да забрави неговите заветни слова. Няма да ви ги превеждам, те и на български звучат подобно. Или Бойко нещо е обърнал резбата? Също като неговите колеги от ДС, извинете - от ДанС.

Написах за намерението си да произнеса Проклятие и родната милиция побърза да ми се притече на помощ. Като осигури бързото и безпроблемно заличаване на България от картата на света. Ако не знаете, да ви кажа. Действието на магията се изразява в промяната на някои причинно-следствени връзки. После събитията почват да се развиват по привидно естествен начин. Първо новината, а после коментара. Макар че и без коментар положението е ясно. Ама след коментара има илюстрация, при това доста интересна.
Русия гневна, чака обяснение от нас за ПРО
14 февруари 2010, 09:02
Политика
Москва, Русия

Москва очаква по-подробни разяснения относно намеренията на България за разполагане на ПРО на САЩ на нейна територия, заяви руският външен министър Сергей Лавров по време на посещението си в Никарагуа, предаде РИА Новости. 
„Повтарям, чакаме по-подробни обяснения, те ни бяха обещани”, коментира руският дипломат номер едно.
„Вече се поинтересувахме от нашите американски партньори във Вашингтон чрез посланика ни как да разбираме всичко това, и защо след румънската „изненада” ни беше поднесена българска „изненада”.
В петък българският премиер Бойко Борисов съобщи, че Вашингтон води преговори с българското правителство за разполагането на нейна територия на елементи от новата система за противоракетна отбрана на САЩ.
Лавров подчерта, че Москва многократно е напомняла за договорките межда президентите Дмитрий Медведев и Барак Обама за провеждането на съвместна работа за анализирането на рисковете и заплахите от ракетното разпространение.”
Увеличеният размер на рекламната обява тук:
http://eltimir.ucoz.ru/_ph/7/7097777.jpg

image

Превод:
„Гойското туристическо бюро ви предлага увлекателна екскурзия из ционистките страни от „първия свят”. Искаш ли да проникнеш зад желязната завеса на ционизма? Искаш ли да попаднеш в Америка? Искаш ли да попаднеш в Изсраел? Искаш ли да попаднеш в Англия?
Постъпвай в Ракетните войски. Ще уцелиш!”

Та нашият велик милиционер Бойко Борисов иска да доведе американски ракети, насочени против Русия. Ние вече сме заплаха за нея. И след като се присъединихме към ционистките страни, заплашващи Русия, няма начин да не ни уцелят.
Така стават хубавите работи, и както в повечето случаи, предсказанията на Елтимир се сбъдват. Колкото и невероятни да изглеждат. Но може и да не се сбъднат. Кошмарните предсказания се правят, за да се предотвратят, а не за да се сбъднат. Още не е вечер, както пееше Висоцки. Още не е вечер, но се здрачава.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: svet80
Категория: Политика
Прочетен: 1701244
Постинги: 36
Коментари: 746
Гласове: 497
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031